Denuncien opacitat sobre el projecte del Museu del Palau de Requesens

Segons el grup municipal Molins en Comú “el govern municipal no informa, ni consulta, ni debat, ni dona comptes a l'oposició”

Molins en Comú ha denunciat una total opacitat del govern municipal sobre el projecte del Museu del Palau de Requesens. Segons el grup municipal “ens falta informació per saber si el projecte d'implantació del centre d'art i cultura, presentat aquesta setmana, és adequat i viable. Rebem la informació quan els fets ja s'han consumat i el govern deixa a l'oposició un cop més sense marge de reacció per poder traslladar opinió i debat a la ciutadania”. I afegeix que “de manera encoberta acaben aprovant un règim de funcionament del museu on només els queda per determinar l'horari d'obertura i el preu de l'entrada. Una feinada ingent on moltes de les forces polítiques que representen als molinencs i molinenques no han tingut ni veu ni vot.”

DIG SPAL 037151REDUIDA

Els comuns també expressen que “hagués estat elegant que s'hagués informat sobre l'acord d'adjudicació per la redacció del projecte museogràfic del Palau de Requesens i que tots els regidors haguessin tingut coneixement del projecte executiu”. “Però sobretot pensem que hagués estat recomanable, que abans de l'aprovació del projecte executiu l'equip de govern, hagués proposat que el Ple de l'ajuntament aprovés la implantació d'aquest museu del Renaixement”, indiquen.

I acaben manifestat que “des del nostre punt de vista presentar ja una licitació del projecte museogràfic sense tenir clar el pla de viabilitat econòmica i el tipus de servei que s'oferirà no és presentable. És un projecte massa important i amb una implicació econòmica que afectarà els pròxims mandats i per això creiem que l'opinió de la ciutadania, dels partits que la representen, i de les entitats, hagués estat molt necessària, fins i tot, i per què no, plantejant un referèndum o una consulta popular.”

Redacció / Fotos: Aj Molins de Rei-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix