Millora la comunicació per arribar al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Territori posarà en marxa el 24 de gener nous serveis d'autobús per a millorar l'accés al centre hospitalari des dels municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera i La Palma de Cervelló

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en servei el proper dilluns, 24 de gener, dues noves línies d’autobús per assegurar l’accessibilitat en transport públic al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, des dels municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera i La Palma de Cervelló. Aquestes línies han estat dissenyades en col·laboració amb el Departament de Salut, els ajuntaments afectats, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

FJicttfXIAEvAoX

El detall dels nous serveis és el següent:

  • Nou servei (574) Corbera de Llobregat-La Palma-Molins de Rei-Hospital de Sant Boi: De dilluns a divendres feiners s’oferiran 9 noves expedicions d’anada i tornada entre les 6.50h i 20.10h d’anada i entre les 8.05h i 21.10h de tornada, fent parades a Corbera Alta, Corbera Baixa, La Palma de Cervelló, intercanviador de 4 Camins (FGC), av. València - pg. Pi i Margall (Molins de Rei) i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat. Aquest servei serà operat per l’empresa concessionària Autocorb, SA.
 
FI BGalWQAELKY3
 
  • Nou servei (575) Vallirana-Cervelló-Sant Vicenç dels Horts-Hospital de Sant Boi: De dilluns a divendres feiners s’oferiran 10 noves expedicions d’anada i tornada entre les 7.00h i 20.45h d’anada i entre les 7.50h i 21.30h de tornada, fent parades a Vallirana, Cervelló, intercanviador de Quatre Camins (FGC), CAP el Serral - CEIP Joan Juncadella (Sant Vicenç dels Horts) i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat. Aquest servei serà operat per l’empresa concessionària Soler i Sauret, SA.
 

Atès que el canvi de centre sanitari de referència es produeix de forma progressiva, es mantenen els serveis de bus actuals a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi per garantir en tot moment una alternativa en transport públic als diferents centres sanitaris.

bus e43

La implantació dels nous serveis estava inclosa entre les mesures a implementar en l’estudi de millora dels serveis de transport públic del Baix Llobregat, elaborat conjuntament pel Departament, l’AMB i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Territori-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix