Malestar dels treballadors del Parc Sanitari per “la pressió assistencial”

Imprimeix

El comitè d’empresa ha convocat una concentració de protesta al centre sanitari santboià el dijous 20 de gener

El comitè d’empresa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat ha convocat una concentració dels treballadors i treballadores davant del centre sanitari (dijous 20 de gener, 11:00 hores) per fer visible a la població la problemàtica que pateix el personal davant la situació de “pressió assistencial que pateix el personal en les darreres setmanes, que en general afecta totes les unitats i en particular a UCIAS i UMI.”

Segons el comitè d’empresa “entenem la situació de la sisena onada, la supressió de les vacances de Nadal, les baixes de Covid-19, l’ampliació de territorial, però hem avisat insistentment als nostres interlocutors que aquesta situació s’anava a produir. I per això ens sembla injust que siguin els treballadors i treballadores qui hagi de pagar aquesta falta de previsió.”

med parc ssanitari sboi

A més, el comitè també destaca que els “els professionals estan cansa, amb gairebé dos anys de pandèmia, amb una pressió assistencial que no millora i la necessitat d’augmentar les ràtios de personal de forma urgent, oferint contractes atractius que motivin els professionals a quedar-s’hi. Un projecte de les dimensions que implica l’ampliació que el territori necessita. No es pot guanyar sense invertir en el principal actiu que són els professionals”.

Així, el comitè demana el màxim suport dels treballadors per a fer valer les seves queixes i propostes durant la concentració.  

Redacció / Fotos: Arxiu