Malestar dels treballadors del Parc Sanitari per “la pressió assistencial”

El comitè d’empresa ha convocat una concentració de protesta al centre sanitari santboià el dijous 20 de gener

El comitè d’empresa del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat ha convocat una concentració dels treballadors i treballadores davant del centre sanitari (dijous 20 de gener, 11:00 hores) per fer visible a la població la problemàtica que pateix el personal davant la situació de “pressió assistencial que pateix el personal en les darreres setmanes, que en general afecta totes les unitats i en particular a UCIAS i UMI.”

Segons el comitè d’empresa “entenem la situació de la sisena onada, la supressió de les vacances de Nadal, les baixes de Covid-19, l’ampliació de territorial, però hem avisat insistentment als nostres interlocutors que aquesta situació s’anava a produir. I per això ens sembla injust que siguin els treballadors i treballadores qui hagi de pagar aquesta falta de previsió.”

med parc ssanitari sboi

A més, el comitè també destaca que els “els professionals estan cansa, amb gairebé dos anys de pandèmia, amb una pressió assistencial que no millora i la necessitat d’augmentar les ràtios de personal de forma urgent, oferint contractes atractius que motivin els professionals a quedar-s’hi. Un projecte de les dimensions que implica l’ampliació que el territori necessita. No es pot guanyar sense invertir en el principal actiu que són els professionals”.

Així, el comitè demana el màxim suport dels treballadors per a fer valer les seves queixes i propostes durant la concentració.  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix