Arrenquen les obres del camí de vianants entre Sant Vicenç i Santa Coloma

Imprimeix

Aquest itinerari paral·lel a la carretera BV-2002 permetrà una mobilitat segura tant per anar a peu com en bici entre els dos municipis

Ja han començat les obres de l'itinerari per a vianants i bicicletes entre el nostre municipi i Sant Vicenç dels Horts a la carretera BV-2002. Aquest itinerari paral·lel a la carretera BV-2002 permetrà una mobilitat segura tant per anar a peu com en bici entre els dos municipis.

ObresItinerariVianants

La durada estimada dels treballs és de vuit mesos, i pel que fa a la circulació de vehicles, la carretera no es tancarà en cap moment i només es faran talls puntuals. El nou itinerari per a vianants i bicicletes es pavimentarà amb formigó i tindrà una barrera de contenció mixta de fusta i acer que limitarà amb la carretera, i una barana de fusta que la separarà del canal. A més, s'hi crearan nous passos de vianants, s'hi instal·laran fanals solars autònoms i s'establiran zones de mirador per potenciar les visuals cap al canal i el Parc Agrari.

L'actuació, que tindrà un cost total de 2.273.720 euros, compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i amb una aportació municipal del 6,28 % d'aquesta despesa.

Redacció / Fotos: Aj. Santa Coloma de Cervelló