Arrenquen les obres del camí de vianants entre Sant Vicenç i Santa Coloma

Aquest itinerari paral·lel a la carretera BV-2002 permetrà una mobilitat segura tant per anar a peu com en bici entre els dos municipis

Ja han començat les obres de l'itinerari per a vianants i bicicletes entre el nostre municipi i Sant Vicenç dels Horts a la carretera BV-2002. Aquest itinerari paral·lel a la carretera BV-2002 permetrà una mobilitat segura tant per anar a peu com en bici entre els dos municipis.

ObresItinerariVianants

La durada estimada dels treballs és de vuit mesos, i pel que fa a la circulació de vehicles, la carretera no es tancarà en cap moment i només es faran talls puntuals. El nou itinerari per a vianants i bicicletes es pavimentarà amb formigó i tindrà una barrera de contenció mixta de fusta i acer que limitarà amb la carretera, i una barana de fusta que la separarà del canal. A més, s'hi crearan nous passos de vianants, s'hi instal·laran fanals solars autònoms i s'establiran zones de mirador per potenciar les visuals cap al canal i el Parc Agrari.

L'actuació, que tindrà un cost total de 2.273.720 euros, compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i amb una aportació municipal del 6,28 % d'aquesta despesa.

Redacció / Fotos: Aj. Santa Coloma de Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix