El transport públic metropolità funcionarà fins a les dues de la matinada

Imprimeix

Un horari que s’establirà, de moment, els dos propers caps de setmana (8-9 i 15-16 de gener)

El transport públic de l'àrea de Barcelona seguirà funcionant fins a les dues de la matinada durant els dos propers caps de setmana, en virtut de la pròrroga de catorze dies més del toc de queda i les altres restriccions decretades pel Govern per frenar la sisena onada de la Covid-19.

metro matinada

Així ho ha decidit i anunciat aquest dimecres l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona, a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic.

ferrocatas matinada 3

tram dues matinada 1

D'aquesta manera, el metro, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM operaran fins a les dues de la matinada tant divendres com dissabte dels propers dos caps de setmana (8-9 de gener i 15-16 de gener). Pel que es refereix a l'autobús nocturn, el Nit Bus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el servei de la Generalitat mantindran l'horari habitual per facilitar la mobilitat dels treballadors.

nit bus matinada

L'ATM ha recordat que és obligatori l'ús de la mascareta al transport públic i que es recomana mantenir silenci durant el trajecte.

Redacció / Fotos: TRAM-Metro-Arxiu