La sort somriu a Cornellà de Llobregat amb el Sorteig del Nen

Dues administracions del municipi baixllobregatí han venut part del segon premi (44.469)

El Salón de Loterías y Apuestas del Estado de Madrid ha estat l’escenari, aquest matí, del Sorteig Extraordinari del Nen. Cornellà de Llobregat ha estat l’únic municipi del Baix Llobregat afortunat. Precisament dues administracions d’aquesta ciutat han venut part del segon premi del número 44.469 (75.000 euros al bitllet i 750.000 euros a la sèrie).

IMG 2548

Concretament a l’administració número 9 ‘El Mussol de la Nou’, del carrer Eduard Gibert (Mercat Centre). María Lozano, nora de la propietària, està “molt contenta perquè és la primera vegada en tots els anys que estem aquí que repartim sort per les festes de Nadal. Havíem donat un primer premi en una altra mena de sorteig. S’ha venut per màquina, i fins i tot en un altre número que veníem només ens ha fallat un.”  

Captura de pantalla 2022 01 06 a las 12.28.37

D’altra banda, la botiga ‘La Fada de la Sort’, del carrer dels Catalans, també ha venut el segon premi. La gerent de l’establiment, Raquel Ametllé, explica que “és la primera vegada que donem un premi d’aquesta importància. Els nostres clients només havien estat afortunats amb la Travessa o la Primitiva. Estic molt contenta perquè, a més, ha estat un segon premi molt repartit. El número ha estat venut per màquina.” 

Loteries i Apostes de l'Estat ha consignat a Catalunya un total de 5.075.329 dècims per valor de 101,5 milions d'euro. Els més de 5 milions de dècims posats a la venda s'han repartit en uns 3,7 milions a la província de Barcelona, 396.692 a Girona, 473,260 a Lleida i 448.910 a Tarragona.

Captura de pantalla 2022 01 06 a las 12.21.43

El primer premi del sorteig extraordinari de la loteria del Nen, dotat amb dos milions d'euros per sèrie (200.000 euros al dècim), ha recaigut en el número 41.665 i ha estat venut íntegrament a Logronyo (La Rioja).

Redacció / Fotos: LPdB-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix