Mascareta obligatòria en les cavalcades per a nens de més de 6 anys

Els Reis Mags portaran mascareta i Salut recomana el seu ús als infants d'entre tres a cinc anys

La mascareta serà obligatòria per als nens majors de sis anys d'edat que vulguin presenciar les cavalcades dels reis mags, que també la portaran per donar exemple, i Salut recomana el seu ús, així mateix, als nens d'entre tres a cinc anys. Segons ha indicat el Departament de Salut de la Generalitat, l'augment de contagis per la Covid-19 obliga a establir certes mesures de seguretat en les cavalcades i, per això, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar portaran mascareta.

mascaretes resi 2

No podran participar en les cavalcades, que hauran de realitzar-se -preferentment a l'aire lliure-, les persones amb símptomes de Covid-19, amb resultat positiu en els tests, pendents de resultat, o que es troben en quarantena per ser contactes estrets. Salut vol, així mateix, que els membres de la comitiva que toquin instruments musicals de vent es posin sempre la mascareta 'quan no toquin'.

mascaretes resis 3

Caldrà mantenir la màxima distància possible entre la comitiva i el públic, i entre els mateixos espectadors, així com evitar aglomeracions, assenyalen les autoritats sanitàries de Catalunya. Pel que fa als patges, es preveu que puguin apropar-se puntualment a recollir les cartes, dibuixos o xumets que els nens dipositaran directament en bústies, borses o sacs.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix