Unes 6.500 persones van gaudir de la Fira Infantil de Nadal de Cornellà

Imprimeix

En cinc dels set dies de duració del saló es va esgotar la disponibilitat d’entrades respectant un aforament al Parc Esportiu Llobregat del 70%

Divendres passat es van tacar les portes la 28ena Fira Infantil de Nadal, una edició marcada pel canvi d’ubicació, per les reduccions d’aforament i pel compliment del protocol antiCovid que van fer del recinte un espai segur on els nens i nenes d’entre 2 i 12 anys han gaudit de les seves vacances nadalenques.

Fira Infantil 6

Des del passat 23 de desembre fins al dia 31, van passar pel Parc Esportiu Llobregat unes 6.500 persones de les quals, el 50% van ser infants. Seguint les indicacions sanitàries, en cap moment es va sobrepassar en la venda d’entrades el 70% d’aforament, arribant a aquesta xifra màxima els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, dies en els quals es van esgotar les entrades, tot i que això, no vol dir que el màxim de l’aforament s’arribés a complir en un mateix instant, ja que l’entrada cada dia es va produir de forma esglaonada donant l’oportunitat al públic assistent d’entrar i sortir del recinte quan ho necessités. Tanmateix, aquests van ser els dies de major afluència de públic, coincidint amb la tònica general d’altres edicions de la fira.

Fira Infantil 19

Pel que fa a les activitats, els castells inflables van tornar a ser l’activitat estrella de la Fira Infantil de Nadal, juntament amb el llit elàstic. Els més esportistes van optar per les activitats esportives, especialment pel futbol i el bàsquet i els més creatius han demostrat la seva predilecció pels tallers de manualitats i de vitralls. També van captivar l’atenció dels més ‘peques’ el taller de maquillatge, els Playmobils, la zona de la Ludoteca i l’espai Cornellà en Miniatura. Per últim, els més atrevits van delectar al públic amb les seves interpretacions i dotes musicals en el racó del Karaoke.

Fira Infantil 24

Fira Infantil 8

La nova ubicació de la Fira Infantil de Nadal al Parc Esportiu Llobregat va permetre al públic gaudir d’un recinte lúdic i educatiu amb possibilitat de fer diferents itineraris evitant aglomeracions. A més, l’estratègic emplaçament de l’equipament esportiu en l’entramat urbà ha donat encara més centralitat a la Fira Infantil de Nadal.

Redacció / Fotos: Procornellà