L’incendi de Sant Feliu obliga als veïns celebrar el Cap d’Any fora de casa

Imprimeix

Bombers i l’arquitecte municipal van decidir evacuar tot el bloc afectat (40 habitatges i 2 locals) així com es va aconsellar el desallotjament del bloc del costat per manca de subministraments

Els veïns  i veïnes d'un bloc de vuit plantes d'altura de Sant Feliu de Llobregat on es va declarar un incendi en un dels pisos de la primera planta, van ser desallotjats el passat divendres, segons els Bombers de la Generalitat.

desallotjament santfeliu 2

Cap a les 12.24 hores, els bombers van rebre un avís d'incendi en un edifici del carrer Europa al municipi baixllobregat i fins al lloc s'hi van desplaçar una dotzena de dotacions, així com assistència sanitària. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van activar deu unitats, van atendre un total de quinze persones per inhalació de fum.

desallotjament santfeliu 3

Després d’estabilitzar el foc, els bombers van continuar amb les tasques d'extinció, revisió i ventilació, en un moment en què hi havia diverses persones confinades als seus pisos. Juntament amb l'arquitecte municipal, es va revisar el bloc, així com els limítrofs per determinar si hi havia danys estructurals. Finalitzada la revisió, es va decidir evacuar tot el bloc (40 habitatges i 2 locals) així com també es va aconsellar el desallotjament del bloc del costat, amb el qual comparteix el cel obert, per manca de subministraments. Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es va coordinar el reallotjament dels veïns afectats. Durant el dia, també es van desplaçar efectius de Mossos, del SEM, de la Policia Local i de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Aj. Sant Feliu de Llobregat