Pallejà i Gavà, afortunats amb La Grossa de Cap d’Any

Imprimeix

Al primer municipi s’ha venut part d’un quart premi i al segon diversos números d'un cinquè

La sort no ha somrigut gaire al Baix Llobregat amb el sorteig de La Grossa de Cap d'Any. Només els municipis de Gavà i Pallejà han estat afortunats amb un dels vuit premis que s’han sortejat.   

Pallejà ha venut part d’un quart premi del número 14605. Les persones afortunades cobraran 10.000 euros per bitllet. D’altra banda, a Gavà s’ha venut un dels tres cinquens premis (número 89090). Els guanyadors corbraran 5.000 euros per bitllet. El primer premi ha anat íntegrament a Castellterçol.

premis grossa

Igual que l'any passat, s'han emès 100.000 números per a aquest sorteig, i els bitllets costen 10 euros cadascun. El sorteig tornarà a atorgar vuit premis: un primer premi de 200.000 euros per bitllet; un segon de 65.000 euros; un tercer de 30.000 euros; dos quarts de 10.000 euros, i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. Així mateix, hi va haver premis per a les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com per als números anterior i posterior de cadascun d'aquests vuit números premiats. A més, es reintegrarà l'import dels bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi, igual que succeeix en el sorteig de la grossa de Nadal. D'aquesta forma, segons Loteries de Catalunya, més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

Els beneficis de les loteries de la Generalitat es destinen de forma íntegra a projectes socials. En aquestes tres últimes dècades, segons el Govern, s'han dedicat 285 milions a diferents programes socials a Catalunya.

Redacció / Fotos: Arxiu