Trenta rastrejadors militars per a vols que arriben a l’Aeroport del Prat

Fan un seguiment de persones que arriben d'Àfrica a la instal·lació aeroportuària baixllobregatina

El Ministeri de Defensa ha enviat trenta rastrejadors militars de contagiats de la Covid-19 a Catalunya que fan seguiment de persones que arriben d'Àfrica a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. Defensa té activats 1.500 militars rastrejadors de contagiats de coronavirus Covid-19 i preparats ja 600 efectius més per ajudar les comunitats autònomes en la campanya de vacunació, repartits en 150 unitats mòbils.

FGe1H3bXIAI6nxp

Margarita Robles ha explicat que fa un mes estava previst acabar aquesta operació de rastrejos el 31 de desembre “però a conseqüència de l'òmicron s'ha disparat el número de contagis i això ha fet que les comunitats autònomes hagin demanat incrementar el número de rastrejadors militars, que estan donant molta seguretat i confiança.” 

“Tenim a més en aquest moment 150 equips mòbils disposats a anar a vacunar-se allí on les comunitats autònomes ens ho demanin. Començaran aquesta setmana a Aragó i estan preparats per fer-ho a les comunitats que sabem que ho demanaran a Sanitat', ha subratllat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix