Restringeixen l’entrada d’acompanyants i de visites a pacients a Viladecans

Les visites a pacients hospitalitzats es prohibeixen i es recorda que, per evitar contagis, és aconsellable que els pacients que tinguin visites a consultes externes hi assisteixin sols

Per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals, l’Hospital de Viladecans, tal com s’està fent en altres centres sanitaris, restringeix l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients hospitalitzats a partir de demà 28 de desembre a causa de l'augment de casos de Covid-19.

IMG 20120222 124111edit

Les visites a pacients hospitalitzats, que fins ara es limitaven a una hora diària, es prohibeixen temporalment. Per tal de garantir la informació als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars a través de videotrucades amb dispositius mòbils.

Per la seva banda, els pacients que acudeixin a una visita a la consulta externa i/o a una prova diagnòstica han de portar mascareta quirúrgica/higiènica correctament col·locada, mantenir la distància de seguretat amb altres persones i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic quan arriben al centre. A més, es recorda que, sempre que no sigui imprescindible, hauran de venir sols. Si no és possible, poden assistir a la cita amb un sol acompanyant, sent molt puntuals per tal d’evitar les aglomeracions a les sales d’espera.

b07b4575 1e1b 4e70 b663 639b0401731e

El servei d’urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continuen prestant el servei d’informació telefònica.

Finalment, es recomana als pacients que acudeixin a Urgències i/o ingressin a l'Hospital que ho facin sense cap objecte de valor no imprescindible durant la seva estada (joies, rellotges, bosses, diners…). L’Hospital, per casos excepcionals té implantat un circuit de custòdia temporal. Aquestes mesures, que es fan efectives a partir de demà, restaran vigents de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi.

La direcció de l’hospital, conscient de la repercussió que aquesta mesura pot tenir per als pacients i les seves famílies, reforçarà el protocol de canals alternatius d’informació, especialment, la informació telefònica. Així mateix, l’hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix