L'Hospital de Viladecans endureix les mesures contra la Covid-19

S’anul·len les visites a les persones hospitalitzades a la tarda i es limita a una hora al matí

L’Hospital de Viladecans ha endurit encara més les mesures contra la Covid-19. El centre sanitari manté les visites d’acompanyants als matins, mentre que es restringeixen a la tarda a causa de l'actual evolució de la pandèmia, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals.

La duració de la visita, de la franja del matí, es limitarà a una hora, segons la informació que facilitaran a cada acompanyant, i es recomana que sigui sempre la mateixa persona i que estigui correctament vacunada. A les tardes no es podrà visitar a les persones hospitalitzades.

viladecans hospi

Aquesta mesura, que es fa efectiva a partir de la tarda d'avui, dia 21 de desembre, restarà vigent de manera indefinida i fins que les circumstàncies ho permetin. En aquest sentit, si la situació empitjora, es valorarà la restricció total de les visites per tal de garantir la salut de tots i totes.

Excepcions

Les úniques excepcions s'apliquen en els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida'm, i els pacients en situació d'últims dies. El Servei d'Urgències manté la restricció d'entrada als acompanyants a l'àrea i es continua prestant el servei d'informació telefònica. La Direcció i el grup d'experts de l'Hospital agraeix la comprensió dels seus usuaris i fa una crida a la col·laboració ciutadana.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix