Cs sol·licita la posada en marxa del segon CAP al barri de Can Clota

El grup municipal espluguí presenta diverses esmenes als pressupostos de la Generalitat

La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Gemma García, ha presentat un total de cinc esmenes als pressupostos de la Generalitat de Catalunya perquè, tal com explica “són d'una necessitat urgent”. A més, García ha lamentat que, en termes generals, la Generalitat hagi “abandonat els municipis, carregant sobre ells inversions que són de competència autonòmica, malgrat l'infrafinançament que patim els ajuntaments.”

gemma garcia portavoz cs esplugues

Cs-Esplugues ha centrat les seves reivindicacions pressupostàries en sanitat i infraestructures. Referent a això, García ha assenyalat les grans mancances que pateix la població baixllobregatina governada pel PSC. Per exemple, en matèria de Sanitat ha presentat una esmena per a crear un CAP al barri de Can Clota, i una altra per garantir l'atenció ginecològica al municipi. “La falta de mitjans i plantilla en els centres sanitaris catalans, la pèrdua d'especialitats i el desbordament en els centres d'atenció primària és notòria en tota Catalunya i no volem que Esplugues de Llobregat deixi de tenir els serveis sanitaris que mereix. 

Finalment, García ha lamentat la falta d'inversió en infraestructures que permetin millorar la mobilitat i facilitar el creixement econòmic del municipi, per aquesta raó ha sol·licitat ampliar la L3 de metro, amb l'objectiu de donar servei a l'Hospital Sant Joan de Déu i amb parada al Pont d'Esplugues.

Altres de les esmenes que ha presentat el grup municipal taronja és la construcció d’una residència en el barri de Can Vidalet, i l’eliminació de barreres arquitectòniques en els centres educatius Escola Folch i Torres i Escola Lola Anglada.

Redacció / Fotos: Arxiu-Cs-Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix