Salut obre la vacunació de les dosis de record pels de 65 a 69 anys

Imprimeix

També fa una crida a vacunar-se als que encara no ho hagin fet

El Departament de Salut va obrir des d’ahir la vacunació de les dosis de record per les persones de 65 a 69 anys, i més endavant i de forma progressiva, la de 60 a 65 anys.

Aquesta tercera dosi ja s’està posant a les persones de 70 o més anys, als usuaris de residències, els vacunats amb Janssen i les persones immunodeprimides. I que a més de la franja dels 60 a 69 anys, també s’administra al personal sanitari i sociosanitari així com també a les persones residents en centres sanitaris i sociosanitaris diferents a residències de gent gran. Es pot demanar cita per la dosi de record a la web http://vacunacovidsalut.cat.

martorell 1 vacunacio nova onada

Salut ha insistit també en fer crides a la població que encara no està vacunada. En aquest sentit, ha remarcat que per exemple, les persones no vacunades més grans de 50 anys tenen una probabilitat 3,2 vegades més gran de ser hospitalitzades per COVID i 6,2 vegades més d’entrar a l’UCI.

534 PARCESPORTIULLOBREGAT1

D’altra banda, el Departament de Salut ha tornat a posar en marxa els centres de vacunació per facilitar l'administració de la dosi de reforç contra la Covid-19. Els centres a la Regió Sanitària Metropolitana Sud són els següents: Parc Esportiu Llobregat (Cornellà de Llobregat), Centre de Cultura (Martorell), CAP Can Bou (Castelldefels), Casal Gent Gran l’Ermita (l’Hospitalet) i Centre Cívic Sant Joan (Vilanova i la Geltrú).

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu