Salut obre la vacunació de les dosis de record pels de 65 a 69 anys

També fa una crida a vacunar-se als que encara no ho hagin fet

El Departament de Salut va obrir des d’ahir la vacunació de les dosis de record per les persones de 65 a 69 anys, i més endavant i de forma progressiva, la de 60 a 65 anys.

Aquesta tercera dosi ja s’està posant a les persones de 70 o més anys, als usuaris de residències, els vacunats amb Janssen i les persones immunodeprimides. I que a més de la franja dels 60 a 69 anys, també s’administra al personal sanitari i sociosanitari així com també a les persones residents en centres sanitaris i sociosanitaris diferents a residències de gent gran. Es pot demanar cita per la dosi de record a la web http://vacunacovidsalut.cat.

martorell 1 vacunacio nova onada

Salut ha insistit també en fer crides a la població que encara no està vacunada. En aquest sentit, ha remarcat que per exemple, les persones no vacunades més grans de 50 anys tenen una probabilitat 3,2 vegades més gran de ser hospitalitzades per COVID i 6,2 vegades més d’entrar a l’UCI.

534 PARCESPORTIULLOBREGAT1

D’altra banda, el Departament de Salut ha tornat a posar en marxa els centres de vacunació per facilitar l'administració de la dosi de reforç contra la Covid-19. Els centres a la Regió Sanitària Metropolitana Sud són els següents: Parc Esportiu Llobregat (Cornellà de Llobregat), Centre de Cultura (Martorell), CAP Can Bou (Castelldefels), Casal Gent Gran l’Ermita (l’Hospitalet) i Centre Cívic Sant Joan (Vilanova i la Geltrú).

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix