La ciutadania de Sant Vicenç dels Horts opina sobre l’estat de la ciutat

El transport públic i els serveis municipals són els aspectes millor valorats

La ciutadania de Sant Vicenç dels Horts valora molt positivament la ciutat i els seus serveis i mira amb optimisme el futur. Són algunes de les principals conclusions que s’extreuen de l’Enquesta de Satisfacció Municipal que ha portat a terme el Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per encàrrec de l’Ajuntament. La finalitat de l’enquesta ha estat saber què pensa el veïnat sobre la realitat municipal, així com dels diferents serveis i projectes que hi ha a la ciutat.

FEj0i68XEAUNW6j

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, valora molt positivament les conclusions de l’estudi: “L’Ajuntament és la institució més propera als vicentins i les vicentines i per això des del Govern Municipal exercim sempre una escolta activa de les seves opinions i inquietuds, perquè volem millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Ara, gràcies a aquesta enquesta, també disposem d’una eina que permet conèixer amb dades quantitatives quines són les principals actuacions i projectes que la ciutat demanda.”

Vista Sant Vicenç dels Horts

Concretament, la ciutadania entrevistada es mostra “molt o bastant satisfeta” de viure a Sant Vicenç dels Horts (més del 75%), i un de cada tres es mostra optimista respecte als propers anys. Com a fortaleses de la ciutat, el veïnat apunta al transport públic i a les facilitats de comunicació amb Barcelona, i també valora positivament els serveis i equipaments públics, en especial la recollida d’escombraries. Pel que fa als projectes futurs millor valorats, s’hi troben les escales mecàniques de Sant Josep, la nova Escola Bressol Municipal Petit Mamut i els pisos de lloguer públic.

8638 a

D’altra banda, l’enquesta detecta inquietuds pel que fa a la percepció de la seguretat ciutadana, aspecte sobre el qual es treballa des de les diverses administracions que hi tenen competència.

FEU5prBXsAAU0DU

L’Enquesta de Satisfacció Municipal que ha portat a terme l’institut d’investigació GESOP es va fer la setmana del 22 al 28 de setembre de 2021, mitjançant entrevistes telefòniques a la població major de 18 anys. La mostra representativa de la ciutat es va seleccionar atenent la proporció de quotes de sexe i edat i ponderant el pes real de cada una de les quotes a l’estructura de la població. En total s’han fet 401 entrevistes.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix