Pere Aragonès inaugura l’exposició “Menja, actua, Impacta” de Fundesplai

Imprimeix

La president de la Generalitat ambé es va estrenar l’ampliació de la seu de la Federació Catalana de l’Esplai al Prat de Llobregat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va inaugurar ahir al migdia l’exposició “Menja, Actua, Impacta”, una gran mostra sobre alimentació sostenible i saludable, organitzada per la Federació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) i instal·lada a la seu d’aquesta entitat, al Prat de Llobregat.

fudes 5

funds 6

fundes 7

fundes 8

Aquesta mostra s’integra en el programa d’activitats de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta la ciutat de Barcelona aquest any 2021. L’exposició té com a objectiu contribuir al canvi de mentalitat col·lectiva, que és necessari per transformar l’actual sistema alimentari en un altre que asseguri un futur saludable per a les persones i el planeta.

fundes 1

fundes 2

fundes 3

Amb l’exposició “Menja, Actua, Impacta” s’ha inaugurat també l’ampliació de la seu de Fundesplai. Es tracta d’unes obres que inclouen un nou espai multifuncional, un nou centre de formació i un nou mòdul de l’alberg, augmentant la superfície construïda de l’entitat fins als 22.000 metres quadrats. A l’acte han participat també l’alcalde d’El Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i el president de Fundesplai, Josep Gassó.

Redacció / Fotos: Generalitat Catalunya