Uns 40 passatgers palestins demanen asil a Barcelona

Es troben des de dilluns passat a l’Aeroport del Prat on esperen tramitar la seva sol·licitud

Una quarantena de passatgers amb passaport libanès d'un vol procedent d'Egipte amb escala a Barcelona es troben des de dilluns passat a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, després que es neguessin a continuar el viatge i sol·licitessin asil a Espanya.

Segons han informat properes al cas, els viatgers, pel que sembla d'origen palestí, viatjaven en un vol xàrter procedent del Caire i amb destinació a Bogotà i Quito, que va aterrar a Barcelona cap a les 11:00 hores del passat dilluns per fer escala abans de reprendre el seu trajecte.

guardia civil aero

No obstant això, un total de 39 passatgers de l'avió van baixar del mateix i es van negar a continuar el viatge, al·legant que tenien la intenció de formalitzar una petició d'asil davant les autoritats espanyoles. Des de llavors, es troben a la sala que l'aeroport de Barcelona disposa per albergar les persones que tramiten una sol·licitud d'asil en els controls fronterers de les instal·lacions aeroportuàries, un espai que disposa de dutxes i altres serveis bàsics.

Fonts de la Delegació del Govern a Catalunya precisen que els passatgers es troben de forma voluntària a l'aeroport, ja que tenen la possibilitat de tornar al seu país d'origen o reprendre el vol cap a Quito i Bogotà.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix