Sant Vicenç dels Horts s’incorpora a la xarxa Mayors for Peace

Aquesta iniciativa busca una aliança global per compartir recursos i campanyes de sensibilització per a promoure la solidaritat i la cooperació internacionals

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha rebut l’acreditació que manifesta que la ciutat forma part de la xarxa Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau), una iniciativa promoguda per l’alcalde d’Hiroshima per afavorir les relacions entre les ciutats de tot el món i treballar amb projectes de cooperació.

FAcKZsHXEAcfVgZ

És un símbol més del compromís de la ciutat amb els valors de la cooperació i la solidaritat, que es posen de manifest durant tot l’any amb diverses iniciatives”, explica el regidor Isidre Bautista, responsable de Solidaritat i Cooperació. Donem suport a les entitats amb els seus projectes, organitzem jornades de conscienciació i acció, promovem el posicionament polític de la institució amb manifestos als plens… i ara, ens vinculem amb una xarxa global que vol que totes les societats avancin amb igualtat gràcies a l’ajuda mútua”, ha afegit.

FAR9NOPWQAY7PXZ

Especialment simbòlic és el promotor de la xarxa, atès que és l’alcalde de la ciutat japonesa d’Hiroshima, Kazumi Matsui, que durant la Segona Guerra Mundial fou bombardejada amb arsenal nuclear i esdevingué el símbol de la barbàrie dels conflictes bèl·lics moderns. Actualment a Alcaldes per la Pau s’hi ha sumat més de 8.000 ciutats  de 165 països diferents.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix