Ciutadans-Cornellà carrega contra una nova pujada d’impostos

Segons el grup municipal, es va presentar la documentació a la resta de grups dels comptes per a l’any 2022 unes hores abans del seu debat previ en la Junta de Portaveus i ho qualifica de “falta gravíssima de transparència i rendició de comptes del PSC”

Ciutadans-Cornellà va votar en contra de les ordenances municipals i els pressupostos municipals per a l’any 2022 en el darrer Ple municipal. Ismael Ciurana, regidor de Cs-Cornellà, ho ha resumit en aquests termes: “es tracta d'uns pressupostos per a pagar més, més i més”. Igual que en anteriors pressupostos, les quantitats assignades a unes certes partides no es poden valorar, “per no ser reals, ja que, en els pròxims mesos, amb les modificacions de crèdit, aquestes seran totalment diferents”, ha destacat el regidor taronja.

cs pressupostos 2

Els comptes per a l’any 2022 comporten una nova pujada de taxes i impostos, que augmentaran la recaptació fins als 113 milions d'euros, amb una despesa estimada de 108 milions i un superàvit de 4,5 milions, tot això, mentre “la ciutadania continua sofrint els greus efectes de la pandèmia i la posterior crisi econòmica”, segons manifesta Cs-Cornellà.

cs pressupostos 3

A més, l'equip de govern de Cornellà (PSC i En Comú-Movem Cornellà) va aprofitar el Ple ordinari d'octubre “per a introduir en un únic punt de debat, les ordenances municipals i els pressupostos municipals, és a dir, el moment més important de l'any polític d'una ciutat, debatut de manera urgent i ordinària”. El regidor de Ciutadans ha criticat a l'equip de govern “d’haver traslladat la documentació poques hores abans de la Junta de Portaveus i una setmana prèvia al debat en Ple municipal. Una vegada més, una falta gravíssima de transparència i rendició de comptes del PSC.”

Redacció / Fotos: Ràdio Cornellà-Cs Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix