Adelson volia traslladar l’aeroport i enderrocar l’estadi de l'Espanyol

Imprimeix

El magnat Sheldon Adelson va proposar a la Generalitat enderrocar l'estadi de futbol del RCD Espanyol, ubicat ens un terrenys fronterers entre Cornellà de Llobregat i El Prat de Llobregat.

Així ho ha anunciat en una entrevista a Rac1 el conseller de Territori de la Generalitat, Lluís Recoder, qui ha precisat que en una reunió amb responsables del Govern la dona d’Adelson, després de preguntar si era l'estadi del Barça, els va plantejar si era possible tirar el nou camp de propietat del club blanc i blau.

El conseller ha explicat que els Adelson també van proposar canviar l'aeroport d’El Prat de lloc, amb la intenció de poder construir gratacels als terrenys que la Generalitat havia ofert al Baix Llobregat, una zona a on està prohibida la construcció d’edificis de gran alçada.

Evidentment, des del Govern van respondre negativament a les dues estranyes suggerències dels Adelson.

Recoder també ha manifestat que la Generalitat desconeixia que Eurovegas triaria Madrid i que considera que Barcelona World encaixa millor amb la realitat de Catalunya i del seu entorn turístic.

Segons el conseller, el megacomplex  que s’instal·larà al costat de Port Aventura, a Salou (Tarragona) té menys “arestes” que Eurovegas, perquè no necessita canvis de requalificacions ni expropiacions i –ha afegit- no implica cap canvi legislatiu i el joc serà una cosa “tangencial”.

Redacció | Foto: Arxiu