L’AECC Cornellà continua lluitant contra el càncer a la ciutat

Estarà present durant aquest octubre i novembre en tres esdeveniments culturals i socials

L’AECC Cornellà organitza el pròxim 31 d’octubre -de 19 a 20:30 hores- un concert de guitarra a càrrec del trio Desconcierto, format per Gian Carlo Scevola (Xile), Simón Maisano (Argentina) i David Font (Andorra) L’esdeveniment musical, solidari a favor de la lluita contra el càncer, se celebrarà a l’Auditori Sant Ildefons amb una entra solidària de cinc euros al mateix dia.    

 triodesconcierto 93153ea2

El trio Desconcierto -guitarristes amb una àmplia trajectòria- farà la presentació del seu primer àlbum enregistrat durant el període de confinament pel tercer de guitarres clàssiques. Aquest treball aplega cançons i danses d’arreu del món amb arranjaments fets especialment per l’ocasió.

Esdeveniments al novembre

D’altra banda, durant el pròxim mes de novembre hi ha previst dos actes. El primer es farà el 17 de novembre a la Bibilioteca Marta Mata (17 hores) on s’organitza una conferència/col·loqui amb el tema Quin és el principal factor de risc per desenvolupar un càncer de pulmó?. L’entrada és gratuïta i l’activitat és oberta a tota la ciutadania.

20141123SoparAECCBarto2

D’altra banda, l’AECC Cornellà celebrarà, com ja és tradició, el seu Sopar Solidari, que enguany arriba a la vuitena edició i després d’haver-se suspès a causa de la Covid-19 l’any 2020. Es farà a l’Hotel Novotel de Cornellà de Llobregat. És un punt de trobada de persones i entitats que donen suport a la investigació oncològica. El preu del sopar és de 35 euros i durant la vetllada es realitzarà un sorteig/rifa d’articles donats per botigues i empreses del municipi.

A més, cal recordar que l’AECC Cornellà ja té a la venda les participacions per la rifa de Nadal a 3 euros. (0,50 euros de donatiu). El número és el 21.380.

Imatges

En el marc del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, es van il·luminar diversos edificis de Cornellà de Llobregat.

54c75726 7927 4a62 9443 3cee9395f27d

7bcaba74 9323 447b bb89 5d11bd9df373

Redacció / Fotos: AECC Cornellà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix