Sant Feliu de Llobregat tindrà servei de parades a demanda del Nitbus

La línia N12 recorrerà el centre urbà al seu pas pel municipi a partir de demà divendres

A partir de demà, divendres 29 d’octubre, l'AMB amplia el servei de parades intermèdies a demanda del Nitbus i l'incorpora a la línia N12 al pas per Sant Feliu de Llobregat. Amb aquesta darrera ampliació, ja són deu les línies de Nitbus, el bus nocturn de la metròpolis de Barcelona, que disposen del servei.

nit bus 12

La parada a demanda s’oferirà en tot el tram final de la línia que recorre el centre urbà de Sant Feliu de Llobregat. Concretament, en l’eix de la rambla Marquesa de Castellbell i de la carretera Sànson, entre les parades Av. Montejurra-Consell Comarcal i Crta. Laureà Miró-La Salut.

5fa2fd583f94b

“Des de l’AMB seguim millorant el servei de transport públic, com ara el Bus Metropolità. Ho fem atenent també les necessitats de col·lectius específics; en aquest cas, les dones i els menors”, explica el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda. “Incorporant les parades a demanda en trams específics del Nitbus estem facilitant que viatgin amb més confiança i sensació de seguretat”, afegeix.

Captura de pantalla 2021 10 28 a las 12.45.58

El regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Lluita Contra el Canvi Climàtic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Leiva, exposa que “les parades a demanda del Nitbus són una millora en la seguretat per a la meitat de la població, que es tradueix en un augment de la confiança en el transport públic. Tot plegat constitueix una millora de la funcionalitat i una democratització en l’ús.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix