L’Hospital de Viladecans guanya quatre premis als Best Spanish Hospitals

L’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu va ser distingit amb un diploma acreditatiu en la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic

L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut com a millor hospital comarcal en les categories de gestió clínica global, diagnòstic de l’aparell digestiu i hepatopancreàtic, ronyó i vies urinàries i el global de resultats en la tercera edició dels premis BSH, atorgats per a la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO. A més, l’Hospital de Viladecans ha sigut finalista en les categories diagnòstic de l’aparell circulatori i respiratori i aparell múscul esquelètic, ambdues referides també a hospitals comarcals. La doctora Montse Oliveras, directora del centre, i el Dr. Santiago Capdevila, cap del servei d’urologia, van ser els encarregats de recollir els premis a l’acte d’entrega que va tenir lloc ahir, 21 d’octubre, a la sala Metropol Eventos de Sevilla.

E 82zd WUAcqhdN 1

Els premis BSH, que va celebrar la tercera edició, reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, validats per la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continua. En aquesta tercera edició hi han participat un total de 122 (65 públics i 57 privats) centres de tot l’estat, dividits en 10 categories.

Reconeixement a l'Hospital de Sant Boi

D’atra banda, l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’ha endut un diploma acreditatiu en la categoria d’aparell digestiu i hepatopancreàtic als premis Best Spanish Hospitals (BSH). Un reconeixement que destaca el centre hospitalari com un dels millors d’Espanya en aquesta àrea pel seu compromís amb la qualitat assistencial, així com la tasca desenvolupada pels professionals durant la pandèmia de la Covid-19.

med parc ssanitari sboi

santbo hospi

En nom del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha recollit el diploma Laura Garcia, supervisora d’Infermeria del Bloc Quirúrgic, que ha estat acompanyada durant la cerimònia per Maria Caballero, supervisora d’Infermeria del Procés d’Hospitalització Aguda.

Redacció / Fotos: Hospital Viladecans-Hospital Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix