El nou Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, a punt

Imprimeix

El pròxim divendres tindrà lloc l’acte d’inauguració (10h) i durant tota la jornada es podran fer visites a la instal·lació en grups reduïts, mentre que entrarà en funcionament a partir del dilluns 25 d’octubre

Festa gran a Sant Boi de Llobregat. El pròxim divendres  22 d'octubre, a les 10 hores, tindrà lloc l'acte d'inauguració oficial del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i representants de les associacions de gent gran del municipi baixllobregatí.

Durant tota la jornada es podran fer visites a la instal·lació en grups reduïts de fins a deu persones (d'11 a 13 i de 17 a 19 h) seguint el protocol de seguretat vigent. Les persones que vulguin assistir-hi, tant a l'acte oficial com a les visites, s'han d'inscriure als casals de barri. Hi ha temps fins al 18 d'octubre.

FBLpEF6WYAATnXt

El nou casal està al camí Vell de la Colònia, 1-3, i compta amb unes instal·lacions modernes i espaioses que oferiran una àmplia oferta de serveis per a la gent gran. L'equipament s'ha finançat amb l'ajuda de fons FEDER de la Unió Europea (50% del cost). Després de la inauguració, el casal entrarà en funcionament a partir del dilluns 25 d'octubre.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat