Detenen vuit persones per furts i robatoris amb violència i intimació

Imprimeix

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra fer tres actuacions diferents efectuades durant la matinada del 12 d’octubre

Segons fonts municipals, els fets van ocórrer entre les 03:30 h i les 06:30 h hores del passat 12 d’octubre. En la primera actuació, el cos de Mossos d’Esquadra va fer tres detencions per delicte de furt de telèfons mòbils al carrer Miquel Torelló i Pagès.

Posteriorment, la Guàrdia Urbana va interceptar i detenir, a la zona propera a l’Estació,  a quatre persones pels robatoris de telèfons mòbils, amb violència i intimidació, que s’havien produït poc abans en zones pròximes.

detencio foto molins 2

Finalment, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei va donar suport al cos de Mossos d’Esquadra per un altre robatori amb violència i intimidació a l’interior d’un tren, a l’estació de Renfe, amb el resultat final d’una nova persona detinguda.

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Guàrdia Urbana fan una crida a la ciutadana per continuar col·laborant amb els agents en el manteniment de  la seguretat ciutadana, alhora que agraeixen als molinencs i les molinenques el seu compromís amb la vila.

Redacció / Fotos: Arxiu