S'elimina la majoria de restriccions en cultura, esport i hostaleria

La limitació d’aforaments a restauració, cultura, esport exterior, universitats i fires i congressos decau i tornarà a ser del 100%

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar que a partir d'avui divendres s'eliminen a Catalunya la majoria de restriccions que afecten les activitats culturals, esportives i a l'hostaleria, però es manté l'ús obligatori de la mascareta en espais interiors. Així ho va anunciar aquest dimarts en una roda de premsa, en la qual va destacar que es tracta d'un “pas de gegant” per “tornar a la màxima normalitat” gràcies a la millora de les dades epidemiològiques i Catalunya, però ha alertat que la suavització de les mesures per contenir la Covid-19 “no poden ser sinònim d'una relaxació total.”

FBbSvojWUAEbC5

c21c7160 25b6 44b0 adeb ad15a5e7ad29 16 9 aspect ratio default 0

La limitació d’aforaments a la restauració, cultura, esport exterior, universitats i fires i congressos decau i torna a ser del 100%. Encara es manté la restricció del 80% a esdeveniments esportius d’interior i la del 70% a locals d’oci nocturn i a concerts amb la gent a peu dret.

restauracioi limiataci

En l’àmbit de la restauració, Aragonès va especificar que a banda de recuperar l’aforament del 100%, bars i restaurants també es recupera l’horari habitual anterior a la pandèmia. Tampoc cal que mantinguin cap mena de distància de seguretat entre taules ni que el límit màxim de comensals per taula sigui de deu persones.

D'altra banda, a les concentracions de persones a l'espai públic que es facin entre la 1 de la matinada i les 6 del matí no es permet el consum d'aliments ni begudes.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix