El sector de l'oci nocturn podrà reobrir a partir de demà divendres 8

Dins de l’establiment serà obligatòria la mascareta i l’aforament màxim serà del 70%

El Procicat ha aprovat la reobertura de l’activitat de l’oci nocturn. La resolució ha estat validada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i estableix que aquesta mesura entri en vigor aquest divendres 8 d’octubre a partir de les 00h (la nit de dijous a divendres) i tingui una vigència de quinze dies. Les discoteques, bars musicals i espais similars podran obrir els seus espais interiors i exteriors amb un màxim d’aforament del 70%. Excepte per beure, dins serà obligatori l’ús de la mascareta i es permetrà el ball a qualsevol zona de l’espai.

OCI 051021

La principal novetat que acompanya aquesta reobertura té a veure amb l’accés de les persones a aquests espais, que pivotarà a través del web VerificaCOVID.gencat.cat. Es tracta d’una eina que permet verificar que els certificats COVID emesos pels estats membres de la UE i pel Regne Unit són vàlids.

Per accedir al local, la persona haurà de presentar –en format digital o en paper- el codi QR del seu certificat COVID, i els responsables d’accés al local el llegiran amb la càmera de l’aplicació. Si hi pot accedir, sortirà a la pantalla la paraula ‘Validat’ o ‘no Validat’ en funció de si el certificat és vàlid o no.

disco covid 19 2

L’entrada al local es permetrà per a tots els supòsits que es genera el certificat COVID digital: amb la pauta completa de vacunació, recuperació d’haver passat la COVID els darrers mesos, o algun tipus de prova diagnòstica amb resultat negatiu, feta amb un màxim de 72 hores d’antelació si és una PCR o de 48h si es tracta d’un test d’antigen ràpid (TAR).

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix