El Procicat torna a prorrogar les mesures de contenció per la Covid-19

Es mantenen les publicades la setmana passada i tindrà una vigència de set dies

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, la pròrroga de les mesures de contenció davant la Covid-19 a Catalunya publicades la setmana passada. No obstant això, la nova resolució, que ha entrat en vigor avui divendres, 17 de setembre, i té una vigència de set dies, sí que preveu l’acceptació del pla presentat pel Departament de Cultura que permetrà accelerar la recuperació de l’activitat castellera.

E mCglRXMAI4K2z

En aquest sentit, ara els castellers podran fer construccions de fins a 160 persones, amb mascareta, protocols d’entrada i sortida de les places i un màxim de 15 minuts de durada per a la construcció de cada castell. A més, hauran de demostrar que tenen la pauta de vacunació completa o una PCR negativa en les darreres 48 hores, mentre que als menors de 12 anys se’ls farà tests d’antígens ràpids (TAR).

E eJJ4qWQAE8QCQ

E eICmCXEAI 23Z

La resta de mesures aprovades la setmana passada continuen vigents. Així, no hi ha limitació de les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com en el privat, però se segueix mantenint com a recomanació limitar les trobades a un màxim de deu persones. La setmana passada ja es va eliminar també la limitació a un 70% de l’aforament als actes i cerimònies civils o religioses, inclosos casaments, culte i cerimònies fúnebres.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix