Sant Boi de Llobregat tornarà a acollir l'ofrena floral de la Diada

L’Ajuntament ha convidat les principals institucions catalanes i els ajuntaments del Baix Llobregat, i durant la hissada de la senyera es reconeixerà la tasca feta a la pandèmia pel voluntariat local de Protecció Civil

El Baix Llobregat ja té a punt la Diada de l’11 de Setembre. Tots els municipis de la nostra comarca commemorant una data tan assenyalada com aquesta. Sant Boi de Llobregat però tornarà a ser l’epicentre dels actes de la vida institucional de Catalunya. L’Ajuntament ha convidat les principals institucions catalanes i els ajuntaments del Baix Llobregat per a la seva celebració. Com ja és tradició es farà la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova.

42824688780 c1529965b0 c

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, hi participarà acompanyada per la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, el conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep González-Cambray, i el subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto. Hi han confirmat l'assistència, així mateix, la diputada adjunta a l'Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz; el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda, i el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Jordi Gil. També hi són convidades les alcaldesses i els alcaldes dels trenta municipis de la comarca i els grups parlamentaris.

diada 2021

Els actes

L'acte institucional de la Diada de Sant Boi començarà a les 10 hores. En primer lloc tindrà lloc la hissada de la senyera a la plaça de Mossén Jaume Oliveras, a l'exterior de l'església de Sant Baldiri, on l'orquestra de cambra 'A 4cordes' interpretarà el Cant de la Senyera. En reconeixement a la tasca feta durant la pandèmia, el voluntariat local de Protecció Civil s'encarregarà aquest cop de lliurar la bandera catalana a les autoritats.

DIADA 2020

A partir de les 10.15 hores tindrà lloc l'ofrena floral a l'interior de l'església. La commemoració es clourà amb una ballada de sardanes a la plaça de l'Ajuntament amb música de la Cobla Sabadell (11.30 hores). Aquest 2021, la diada de Sant Boi tornarà a estar condicionada per la situació sanitària.

Ofrenes individuals

Pel que fa a les entitats ciutadanes i associacions, els partits polítics i els sindicats, podran fer l'ofrena, com l'any 2020, dipositant els seus rams de forma individual a l'interior de l'església de Sant Baldiri al llarg del matí (de les 11 a les 14 hores). S'assignaran franges horàries per complir amb les limitacions d'aforament vigents.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix