La Gasol Foundation cita experts i esportistes per parlar d’hàbits de salut

Imprimeix

Alguns dels participants de PL4NETS 2021 són els esportistes Pau Gasol, Fernando Alonso, Ona Carbonell i Almudena Cid; els doctors Miguel Ángel Martínez González, Francisco B. Ortega, Milagros Merino i les comunicadores Anne Igartiburu i Sandra Barneda

La Gasol Foundation, amb seu a Sant Boi de Llobregat, reunirà experts, divulgadors i esportistes d'elit per parlar d'hàbits saludables en les jornades PL4NETS, que se celebraran del 27 al 30 de setembre. Segons informa la Gasol Foundation en un comunicat, l'objectiu d'aquestes jornades és “generar coneixement i conscienciació sobre la importància de seguir un estil de vida saludable” i donar consells sobre “com posar-ho en pràctica.”

E wpXZFWQAQQcK8

Alguns dels participants de PL4NETS 2021 són els esportistes Pau Gasol, Fernando Alonso, Ona Carbonell i Almudena Cid; els doctors Miguel Ángel Martínez González, Francisco B. Ortega, Milagros Merino i les comunicadores Anne Igartiburu i Sandra Barneda.

anne

“Encara estem vivint les conseqüències de la pandèmia, que se suma a la de l'obesitat infantil, per la qual cosa aquest any volem seguir promovent i reforçant els estils de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies”, ha destacat l'impulsor de la iniciativa i president de la Gasol Foundation, Pau Gasol.

Les jornades es dividiran en quatre blocs temàtics de la salut, un cada dia: alimentació saludable, son, activitat física i benestar emocionalEn el primer dia destaca una sessió inaugural a càrrec del propi Pau Gasol i una introducció al planeta de l'Alimentació Saludable dirigida pel patró de la Gasol Foundation, el doctor Valentí Fuster.

Per la seva banda, la clausura de l'esdeveniment “servirà per recollir les conclusions més importants de les jornades”. La fundació afirma que més de 1.800 persones ja s'han inscrit i que es pot fer de forma gratuïta a través de la pàgina web de PL4NETS.

Redacció / Fotos: Catalunya Religió