ERC anuncia que anirà a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport

Imprimeix

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha explicat que el seu partit participarà “en aquells espais que puguin ser útils” per defensar la seva posició

La Premsa del Baix ho va avançar i ara ja s’ha fet realitat. La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha confirmat aquest dimecres que membres del seu partit participaran en la manifestació convocada pel 19 de setembre contra l'ampliació de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, a la qual també podrien acudir fins i tot membres del Govern. Vilalta ha explicat que el seu partit participarà “en aquells espais que puguin ser útils” per defensar la seva posició.

193199

El Govern va aconseguir un acord amb l'Estat per invertir al Prat, però ERC s'ha desmarcat dels plans d'Aena d'ampliar la capacitat de vols de l'aeroport estenent la tercera pista cap a l'est, la qual cosa podria afectar la llacuna de La Ricarda, espai natural protegit per la xarxa europea Natura 2000.

“Volem millorar l'aeroport del Prat i que arribin les inversions”, ha dit Vilalta, “però qualsevol millora ha de tenir en compte” tant la Ricarda com el Parc Agrari del Baix Llobregat. Membres d'ERC seran” en la manifestació del 19 de setembre i Vilalta 'no descarta' que també hi vagin membres del Govern.

En canvi, ha emplaçat els comuns a “mirar-se al mirall” quan “reclamen al Govern allò que no són capaços de defensar al Govern” de l'Estat en què participen.

Redacció / Fotos: Arxiu