Entra en funcionament l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7

Imprimeix

La inversió total realitzada en aquesta actuació supera els 88 milions d'euros i es tracta d'una connexió llargament reclamada pels alcaldes del territori

Aquest dimecres ha entrat en funcionament l'enllaç entre l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 a Castellbisbal (Vallès Occidental), la qual cosa retallarà en 7,5 quilòmetres la distància que els conductors havien de recórrer fins ara i que ha estat possible gràcies a una inversió de 88 milions d'euros.

inauguració 2

Es tracta d'una connexió llargament reclamada pels alcaldes del territori, unes obres que havien estat paralitzades els últims anys a causa de les retallades de l'anterior Govern i a una modificació del projecte inicial.

inauguracio 3

Sánchez ha destacat que aquesta nova infraestructura suposarà un benefici per més de milió i mig de ciutadans i ha afegit que comportarà també una millora de la mobilitat per als usuaris de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i un gran benefici per als municipis de la zona.

La inversió total realitzada en aquesta actuació supera els 88 milions d'euros, i inclou el nou viaducte sobre el riu Llobregat, que compta amb dues estructures paral·leles de 874 i 836 metres de longitud, respectivament, i que connectarà les comarques del Baix Llobregat i el Vallès.

inauguracio 4

El nou enllaç entre l'Autovia A-2 i l'Autopista AP-7 a Castellbisbal ha consistit en la construcció de dues calçades amb dos carrils per sentit, que creuen el riu Llobregat, la riera de Rubí i les línies d'Adif a través de dos viaductes, un per sentit.

L'acte de posada en servei d'aquest enllaç l'ha presidit la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), Raquel Sánchez, a qui han acompanyat la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i el secretari general d'Infraestructures de Mitma, Sergio Vázquez Torrón.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona-Aj. Sant Andreu de la Barca