Cribratge massiu amb tests d'antígens a joves de Sant Boi

La iniciativa de l’Ajuntament tindrà lloc aquest dimecres 28 de juliol, a la plaça de l'Ajuntament, dins de la campanya "Aquest estiu, sortim negatius"

El servei municipal Punt Jove Covid de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat realitzarà un cribratge massiu amb tests d'antígens de la Covid-19 als joves de la ciutat. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament i forma part de la campanya "Aquest estiu, sortim negatius". Del 21 al 30 de juliol, el servei amplia l'horari per ajudar a la contenció de la malaltia, a hores d'ara amb una important incidència entre les persones joves, un segment de població encara amb un baix índex de vacunació.

jove santboi 2

Per poder intensificar la realització dels tests, entre el 21 i el 30 de setembre, l'horari del servei Punt Jove Covid, a Can Massallera, s'amplia: dilluns i divendres, de 12 a 14 hores, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 hores.

El servei és gratuït. S'ha de demanar cita prèvia a través del perfil d'instagram @puntjovesalutsb o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El dimecres 28 de juliol, de 17 a 21 hores, s'habilitarà un dispositiu especial de cribratge massiu sense cita prèvia, per a joves de 14 a 30 anys, a la plaça de l'Ajuntament.

jove santboi 3

Els requisits per a poder accedir als cribratges són: està empadronat o empadronada a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap mena de simptomatologia compatible amb la COVID-19 i no haver estat contacte estret amb cap persona positiva en COVID-19 durant les darreres 48 h. Cal aportar el DNI i la Targeta Sanitària CATSALUT, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.

El Punt Jove Covid és un servei d'informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l'Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix suport psicològic i activitats formatives.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix