Mònica Ruiz, entre els deu millors internistes de Catalunya

És l’actual cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans

La doctora Mònica Ruiz ha estat escollida com una de les internistes més destacades d’entre tots els hospitals públics i privats de Catalunya per l’Institut de Coordinades de Governança i Economia Aplicada.

L’entitat ha reconegut a la Dra. Ruiz, actual cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans, entre d’altres, per la seva tasca com a coordinadora de l’Hospital de Dia de l’Hospital Sant Rafael, unitat que va muntar el 2019 per donar assistència a pacients amb pluripatologia, amb una alta taxa de comorbiditat i de reingrés.

Trajectòria

Des de l’any 2017, la doctora és professora associada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, directora del Consell Català de Ressuscitació i instructora de suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica.

mponica 2

El 2020, la Dra. Ruiz es va incorporar a l’Hospital de Viladecans com a cap del Servei de Medicina Interna, on ha dinamitzat el servei en els sentits per tal de millorar l’assistència als pacients. Actualment, col·labora en diversos projectes del territori i participa, amb la resta de professionals, en la posada en marxa del nou Hospital de Viladecans.

Nova imatge

D’altra banda, els treballadors de l’Hospital de Viladecans, juntament amb la seva població, han decidit que el nou logotip, que s’establirà amb la inauguració del nou edifici hospitalari, sigui el de mar i muntanya.

Captura de pantalla 2021 07 08 a las 12.07.30

Del total de persones participants, un 44,74% ha escollit el logotip que representa els trets geogràfics més característics de l’àrea de referència del centre, així com la unió dels cinc municipis als quals ofereix assistència. Dels vots restants, un 29,53% preferia mantenir el logotip actual, mentre que un 25,73% es decantava per l’opció més trencadora.

Redacció / Fotos: HV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix