Castelldefels vol ‘endreçar’ l’oci nocturn a la zona de la platja

L’Ajuntament reforçarà els controls per evitar que determinats locals deixin entrar menors d'edat

L'Ajuntament de Castelldefels prepara un pla a dues o tres setmanes vista per "endreçar" l'oci nocturn a la zona de platja del municipi baixllobregatí. Així ho ha anunciat aquest dimarts Jordi Planell, regidor de Governació, Seguretat i Mobilitat, durant la roda de premsa de valoració de meitat de mandat.

Captura de pantalla 2020 06 11 a las 8.46.06

Planell ha explicat que el tancament de les discoteques als municipis de l'entorn, principalment les de l'Hospitalet i Cornellà de Llobregat, ha fet que molts joves s'acostin cada nit a Castelldefels creant puntuals problemes de convivència. Als habituals botellots, que la policia local intenta evitar amb un reforç d'agents, s'han detectat alguns locals d'oci nocturn que permeten l'entrada de menors d'edat creant un "efecte crida".

Redacció / Fotos: LPdB-Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix