La Cooperativa Agrícola del Prat ven més de 350.000 quilos de carxofa

Imprimeix

Enguany s’ha repetit la campanya #mengemcarxofa, iniciada l’any passat, i que ha fomentat el consum d’aquest producte fresc a l’àrea metropolitana de Barcelona

La temporada de Carxofa Prat ha arribat a la seva fi. La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat ha tancat una collita que ha sigut més tardana que d’altres anys. Una temporada que va començar a finals d’octubre de l’any passat i va acabar i a finals de maig de 2021. Enguany, la Cooperativa Agrícola del Prat ha despatxat més de 350.000 quilos d’aquesta hortalissa tan preuada bàsicament a botigues i restaurants. La xifra representa uns 6.000 quilos menys respecte l’anterior any.

IMG 4202

Aquestes dades corresponen únicament a les carxofes servides pels pagesos a la Cooperativa Agrícola del Prat. A les xifres globals cal sumar també les de Carxofa Prat conreades pels pagesos i venudes a les pròpies botigues. La Cooperativa Agrícola del Prat, que aplega prop d’una trentena de famílies pageses continua treballant per tal de nodrir la ciutadania amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.

IMG 4193

El seu gerent, Agustí Serrano, remarca que “aquesta disminució de les vendes de Carxofa Prat s’explica pels problemes que han registrat moltes soques de la planta, afectades per fongs”. Enguany s’ha repetit la campanya #mengemcarxofa, iniciada l’any passat, i que ha fomentat el consum de la Carxofa Prat a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Redacció / Fotos: Cooperativa Agrícola del Prat