L’escola Nadal de Sant Feliu demana mantenir les dues línies de P3

En resposta a aquesta mesura, la comunitat educativa del centre ha iniciat una recollida de signatures, que ja ha reunit més de 3.200 suports

La comunitat educativa de l'escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat i CCOO han expressat el seu rebuig al tancament d'una de les dues línies de P3 del centre educatiu i han reivindicat que s'aprofiti el descens de matriculacions per reduir les ràtios d'alumnes per aula.

escola nadal sant feliu

El secretari de Comunicació de CCOO Baix Llobregat, José Manuel Jurado, ha explicat que els Serveis Territorials d'Educació del Baix Llobregat van informar recentment la direcció de l'escola sobre la decisió de tancar una de les dues línies de P3 a causa de la reducció de matriculacions per al proper curs que ha registrat el centre.

En resposta a aquesta mesura, la comunitat educativa del centre ha iniciat una recollida de signatures, que ja ha reunit més de 3.200 suports, i va convocar una nova protesta per ahir a la tarda.

E2U NJzXEAIDjZE

“La solució no pot passar pel tancament de línies, sinó per la baixada de ràtios, massa elevats ara mateix i que no permeten destinar l'atenció que requereixen els alumnes per part del personal docent”, ha assenyalat Jurado.

El sindicat ha advertit que el tancament d'una de les dues línies de P3 “trencaria completament el projecte educatiu arrelat al municipi, ja que comporta la pèrdua de mestres especialistes i personal de suport”, així com dels diferents projectes educatius.

E2T2GiJXsAUsyYm

Al seu torn, ha insistit que la baixada de les preinscripcions és un “fet conjuntural.” Més enllà del cas de l'escola Nadal, des del sindicat sospiten que, amb l'argument de la reducció de les preinscripcions, més centres del Baix Llobregat poden sofrir retallades de línies.

La comunitat educativa de l'escola i CCOO, que compten amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu, reclamen una reunió amb la direcció dels Serveis Territorials del Baix Llobregat per poder abordar la qüestió i garantir la continuïtat de les dues línies de P3 del centre.

Redacció / Fotos: Escola Nada-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix