Molins de Rei instal·la un radar mòbil pe controlar l’excés de velocitat

Imprimeix

El seu ús s’emmarca en una nova campanya que finalitzarà l’1 de juny

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei participa en la campanya de radar elaborada pel Servei Català de Trànsit que busca contribuir a disminuir l’accidentalitat a les poblacions.

Fins a l’1 de juny, els controls de radar es faran a les vies competència de la Guàrdia Urbana i es prioritzaran les vies on s’han produït més accidents de trànsit, vies d’accés a la població i vies que han rebut sol·licituds de control de velocitat en format de queixes i suggeriments, a causa de la sensació d’inseguretat per motius de trànsit.

Radar Guàrdia Urbana

El sergent de la Guàrdia Urbana, Juan Antonio López, explica que “tots els vehicles que passin per davant del radar, prèviament veuran un senyal que els informarà de la presència del radar.”

El regidor de la Guàrdia Urbana, Miquel Zaragoza, insisteix en la importància de sumar-nos a aquest tipus de campanyes. Amb aquesta projectem dos missatges als vilatans i vilatanes: el primer, la importància de l’autocontrol en la velocitat  i el respecte pels altres; i el segon, reduint la velocitat i complint amb les normes viàries, prevenim accidents i reduïm l’accidentalitat i la mortalitat. El nostre compromís passa per fer de Molins de Rei una vila més segura.”

Redacció / Fotos: Arxiu