La Caminada pel Treball Digne i l'Economia Solidària, tot un èxit

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah valoren molt positivament la segona edició de La Caminada, on van participar 140 persones en una jornada de valors: sostenibilitat, solidaritat i transformació social

Un total de 140 persones van participar, el passat diumenge 16 de maig, en la segona edició de La Caminada pel Treball Digne i l'economia Solidària.

DSC 1084 1024x681

DSC 1091 1024x681

Els organitzadors, CCOO. Del Baix Llobregat i l’entitat Esperanzah, van fer una valoració molt positiva d'aquesta iniciativa. Segons Josep Maria Romero, secretari de CCOO del Baix Llobregat: "Estem molt satisfets del resultat d'aquesta segona edició, molt condicionada quantitativament per les mesures de seguretat de la pandèmia. Estem consolidant un espai lúdic i reivindicatiu al riu Llobregat que valora el treball digne i la necessitat de cooperar amb l'economia social i solidària per construir un canvi de model productiu a la comarca que incorpori els reptes del canvi climàtic i digital i no deixi ningú enrere."

Caminada21 01

Per la seva banda, Violeta Palazón, portaveu d'Esperanzah, va voler fer una valoració molt positiva del treball de consolidació de La Caminada. Veiem que es consolida amb implicació d'espais diferents i enguany amb una forta implicació de Solidança. Li donarem continuïtat perquè els valors de la transformació social han de mantenir una presència destacada al Baix Llobregat i ens permeten donar suport i visibilitat a projectes socials que necessiten un treball en xarxa cooperatiu."

Caminada21 04

L'acte es va cloure amb uns parlaments al Parc Fluvial de Sant Boi on van intervenir l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler; Josep Maria Romero secretari general de CCOO Baix Llobregat; Violeta Palazón, d'Esperanzah i Isabel Gimeno, de Solidança.

Caminada21 03

També es va fer un minut de silenci en record a la mort a la feina d'un jove a Cornellà de Llobregat la passada reivindicant treball digne sense riscos i sense precarietat. Ambdós dirigents van informar que la recaptació va arribar a més 1.500 euros que adreçaran íntegrament al projecte de Solidança "Portes al canvi" sobre atenció de persones migrades en situació d'irregularitat legal que, a través de la formació, se les ajuda a aconseguir l'arrelament social. Els dos dirigents socials van voler agrair a totes les persones que van participar i van contribuir a fer possible aquesta segona edició i de forma molt especial a l'Ajuntament de Sant Boi i del Prat per la seva contribució activa i suport incondicional al projecte. La tercera edició està prevista el mes de maig de 2022.

Redacció / Fotos: La Caminada

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix