Detinguda per robar joies a la gent gran

Imprimeix

Es tracta d'una dona de 53 anys, veïna de Sant Andreu de la Barca, que està acusada de tres delictes i tres faltes de furt en una residència d'avis.

La dona aprofitava presumptament la confiança dels avis i el seu grau de discapacitat per sostreure les joies, valorades en més de 4.500 euros. Els fets van passar entre l'abril de 2011 i el juny de 2012, quan els Mossos d'Esquadra van rebre sis denúncies de furts de joies a gent gran, residents d'un geriàtric de la localitat de Sant Andreu de la Barca. Quan van tenir constància dels fets, els agents van parlar amb els avis residents i els propietaris i treballadors de la residència per aclarir els fets.

Totes les informacions obtingudes apuntaven a la treballadora detinguda com a autora dels fets. Es dóna el cas que tots els furts s'havien comès durant el seu torn de treball i que havien desaparegut joies de les habitacions per les quals havia passat ella.

Un cop identificada aquesta treballadora com a presumpta autora dels furts, els investigadors van fer comprovacions per si havia venut les joies a algun establiment de compra i venda d'or d'aquella localitat.

La treballadora havia fet tres vendes per valor total de 2.126 euros a un establiment de Sant Andreu de la Barca. Posteriorment, les víctimes van identificar les joies venudes com a seves.

La detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció | Foto: Arxiu