Detinguda per robar joies a la gent gran

Es tracta d'una dona de 53 anys, veïna de Sant Andreu de la Barca, que està acusada de tres delictes i tres faltes de furt en una residència d'avis.

La dona aprofitava presumptament la confiança dels avis i el seu grau de discapacitat per sostreure les joies, valorades en més de 4.500 euros. Els fets van passar entre l'abril de 2011 i el juny de 2012, quan els Mossos d'Esquadra van rebre sis denúncies de furts de joies a gent gran, residents d'un geriàtric de la localitat de Sant Andreu de la Barca. Quan van tenir constància dels fets, els agents van parlar amb els avis residents i els propietaris i treballadors de la residència per aclarir els fets.

Totes les informacions obtingudes apuntaven a la treballadora detinguda com a autora dels fets. Es dóna el cas que tots els furts s'havien comès durant el seu torn de treball i que havien desaparegut joies de les habitacions per les quals havia passat ella.

Un cop identificada aquesta treballadora com a presumpta autora dels furts, els investigadors van fer comprovacions per si havia venut les joies a algun establiment de compra i venda d'or d'aquella localitat.

La treballadora havia fet tres vendes per valor total de 2.126 euros a un establiment de Sant Andreu de la Barca. Posteriorment, les víctimes van identificar les joies venudes com a seves.

La detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix