Fomentem la solidaritat i el voluntariat al jovent de Cervelló

Es va fer l’acte d’entrega dels diplomes als i les joves que han participat en el programa Aprenentatge i Servei (APS) que organitza l’Institut de Cervelló

L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, i la regidora de Benestar Social, Sílvia Muñoz, van presidir divendres passat l’acte de lliurament de diplomes als i les joves participants del programa, a l’Institut de Cervelló. Van participar també, representants de les entitats col·laboradores com Cristina Elier, de Cervemakers; Jose Maria Genovart, de Gaudim Cervelló i el Grup de Recerca i la directora de l’Escola Santa Maria, Andre Amat; la directora de l’Escola Bressol Potesroges, Carolina Palacios; i el director del mateix institut, Fran Rodríguez.

L’APS es tracta d’un programa de promoció del voluntariat entre els estudiants de 4t d’ESO del centre, que aporta valors positius al jovent com la solidaritat i la col·laboració amb els veïns i veïnes de forma altruista. Els estudiants dediquen unes hores del seu temps a prestar serveis diversos a les entitats o centres de forma voluntària i després són avaluats pel centre per fer seguiment del seu aprenentatge.

L’alcalde va recordar als nens i nenes que gràcies a aquest projecte no només aprenen als centres educatius les matèries lectives sinó també “com ser millors persones, i com veure el municipi i la societat des del cor i amb ganes d’aportar el teu granet de sorra per fer una societat més solidària.”

A causa de la pandèmia, l’acte de lliurament no es va poder celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament com es feia cada any i es va traslladar a les instal·lacions del centre educatiu. A les properes edicions es sumaran a la iniciativa l’escola Escola Nova i més entitats del municipi.

Redacció / Foto: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix