Detenen a Viladecans un fugitiu d’EEUU per estafa

El detingut és Mark Gregori L., de 56 anys, va fugir dels Estats Units a Europa, on s'ha estat amagant a França i Espanya, després que els seus còmplices i col·laboradors en l'estafa, entre ells un procurador de Florida, fossin detinguts al seu país, ha informat la Policia Nacional a travès d’un comunicat.

L'organització va obtenir més d'un milió de dòlars de beneficis al vendre a xarxes de majoristes farmacèutiques legalment establertes als Estats Units els productes que compraven a preus molt reduïts al·legant que havien de ser enviats a Angola i Perú com a ajuda humanitària.

Ordre de recerca des del 2004

Sobre Gregori pesava una ordre de recerca i detenció expedida per les autoritats judicials de Miami l'abril de 2004, després d'haver fugit d'Estats Units.

Un cop assentat a Espanya, el sospitós treballava amb altres socis en la gestió de lloguer i venda de cases de luxe per Internet, tot i que adoptava moltes precaucions per evitar ser localitzat i detingut.

Després de la seva detenció a Viladecans, Mark Gregori L. ha estat ingressat a la presó d'Alcalá-Meco de Madrid, a l'espera que l'Audiència Nacional autoritzi la seva extradició.

La policia nord-americana l'acusa dels delictes d'associació il·lícita per cometre estafes; estafa; desviació de medicaments; blanqueig de capitals, i tràfic de drogues.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix