La revista Newsweek situa el Parc Sanitari entre els millors de Catalunya

Imprimeix

Segons la publicació està en la tretzena posició dels centres catalans i en la setanta d’un cens total de set-cents hospitals d’Espanya

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu segueix assolint reconeixements. L’últim ha estat per part de la prestigiosa publicació nord-americana Newsweek, que ha inclòs el centre en la llista dels 100 millors hospitals d’Espanya. Un rànquing que la revista elabora en col·laboració amb el reconegut portal de dades Statisa

El Parc Sanitari se situa en la tretzena posició pel que fa a centres catalans i en la setanta d’un cens total de 700 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol, en un rànquing que sorgeix, de forma anual, a partir de la suma d’enquestes a professionals del sector, resultats sobre indicadors de satisfacció de pacients i l'anàlisi dels principals indicadors de rendiment mèdic. 

hospital sjd parc sanitari

Una nova distinció

 Aquest reconeixement de Newsweek arriba pocs mesos després que el Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’alcés amb dos premis TOP 20  a Millor Gestió Hospitalària Global i Àrea Clínica de la Dona, així com dos diplomes acreditatius als premis Best Spanish Hospitals (BSH)  atorgats a la millor Gestió Clínica Global i al Global de Resultats d’un hospital de referència. 

Després d’un any de pandèmia, aquestes fites continuen reafirmant la tasca d’uns professionals que cada dia fan destacar l’excel·lència i la qualitat assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.  

Redacció / Fotos: PSSJD