El SMCE de Cornellà guanya el XVIII Premi Pilarín Bayés

L’escola va obtenir el guardó a la categoria de Cicle Mitjà

L’Obra Social de Sant Joan de Déu i l’Editorial Mediterrània han fet públic el veredicte d’una de les edicions amb més participació de la història del Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. Aquest any s’han presentat al premi gairebé 1.200 contes escrits des de 165 escoles d’arreu de Catalunya dividits en les categories de: cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, i educació especial. Així, hi han participat 9.985 infants, superant amb escreix els 6.900 de l’edició anterior. Enguany, l’Escola Sant Antoni Maria Claret de Cornellà de Llobregat ha rebut un premi a la categoria de Cicle Mitjà.

WhatsApp Image 2021 04 26 at 14.57.57

En el certàmen es presenten contes que ens parlen dels mesos de confinament des de diferents perspectives però en general posant en valor la solidaritat i l’excepcionalitat del moment. Disset històries han estat escollides pel jurat del Premi, que l'Editorial Mediterrània publicarà en un llibre recull, il·lustrades per Pilarín Bayés, i que s'enviarà als autors dels contes guanyadors.

premi pilarin 0

Pilarín i Jordi Gil

Des de l’any passat s’inclou un jurat infantil format per dos infants que s’afegeixen al jurat habitual, donant espai a la canalla a expressar la seva opinió en tot allò que els afecta i a veure com aquesta opinió és atesa, com s’apunta a la Declaració dels Drets dels Infants. Formen part del jurat ja existent, que està format per Pilarín Bayés, Diana Casellas, Víctor Cucurull, Mònica Estruch, Eduard Fornés, Alegria Julià, Gonçal Luna, Eduard Marcet, Laura Mateu, Meritxell Margarit, Noemí Pes, Susana Peix, i Núria Càrcamo.

Redacció / Fotos: SMCE (arxiu)-Pilarín Bayés

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix