Un projecte de reinserció social del Prat rep 18.600 euros de La Caixa

El Centre de Promoció Social Francesc Palau treballa des de fa 27 anys en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social al Prat.

El projecte seleccionat, Obrint camins cap a la inclusió social, consta de diverses activitats que persegueixen un mateix objectiu: incidir sobre les situacions de pobresa i exclusió social d’una forma transversal, directa i professional.

Partint de l’acollida de l’usuari en un despatx d’orientació, el projecte valora les necessitats que presenta cada persona i s’analitza conjuntament de quina manera es poden cobrir, bé mitjançant els itineraris que ofereix el centre o coordinant-se amb el servei o recurs que es consideri més adient.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix